Homestyling

Bostadsförsäljningen kanske är din största affär någonsin och då är det viktigt att alla pusselbitar faller på plats

Vi på Clerum Styling hjälper dig att optimera din bostad och ger dig de bästa förutsättningar till ett bra pris och en snabb försäljning. När du anlitar en professionell homestylist arbetar vi mycket med första intrycket, det sägs att det endast tar några sekunder för spekulanten att skaffa sig en uppfattning om bostaden. Vi använder oss av möbler och inredningsdekorationer som är anpassade efter bostad, område och målgrupp. Andra viktiga parametrar är att vi vill skapa bra förutsättningar för en säljande bild som väcker en nyfikenhet hos spekulanten om hur det faktiskt skulle vara att bo och leva där.

Som stylist strävar vi hela tiden efter att ligga i framkant och hålla oss uppdaterade både vad det gäller trender och fastighetsmarknaden.

Hur går det till?

Vi har ett kostnadsfritt första möte tillsammans med dig där vi gemensamt går igenom bostaden och vad som behöver göras. Om du godkänner offerten bestämmer vi ett datum strax innan fotograferingen då vi utför homestylingen. Du behåller våra artiklar i några veckor och givetvis över alla visningar därefter hämtar vi hem våra möbler och inredningsdekorationer.

Inför din bostadsförsäljning erbjuder vi allt från homestyling av din tomma bostad till komplettering av bostadens möblemang. Med stora och små medel skapar Clerum Styling rätt stil som lyfter fram bostadens karaktär och stil.

Boka ett kostnadsfritt möte!

BOKA

Vi samarbetar med

Utvalda mäklare, hantverkare, flytt- och städfirmor.

Tidigare uppdrag

Ett urval av de rum och bostäder som vi har stylat. Här kan du hämta Inspiration idéer till egna projekt.