Vi är Clerum Styling!

Vår affärsidé är att skapa vackra och personliga inredningar med en wow-känsla.

Clerum Styling är ett inredningsföretag som startades i Stockholm för 10 år sedan. I huvudsak inreder vi bostäder inför försäljning samt inredning av privata bostäder och kontor. Vi har ett stort möbellager som vi använder oss av till visningsbostäder och till bostadsförsäljningar. För att göra det smidigt för dig som kund har vi ett antal noga utvalda samarbetspartners till kringtjänster såsom magasinering, hantverkstjänster och hemstädning.

Genom åren har vi fått glädjen att arbeta med att inreda och homestyla hem. Inrett kontor, tv studios, mässmontrar, gjort tidningsreportage och designat kuddar och plädar för textilföretag.Vi har stor erfarenhet och ett vant öga för inredning och håller oss ständigt uppdaterade inom detta område.

Med många års erfarenhet och gedigen utbildning levererar vi inredningar med en wow-känsla så att du som kund känner att du får det där lilla extra.

 

Ulrika
Clerbring
Hellström

Diplomerad inredare / fil. kand. konstvetenskap

073-697 64 63

Maria Clerbring
Häggström

Affärsutvecklande jurist / Inredare

Kontakta oss för ett kostnadsfritt första möte!

Lämna ditt namn, din mailadress och ett meddelande om vad vi kan göra för dig i fältet nedan. Eller ring oss på 073-697 64 63 så återkommer vi till dig inom kort.